Μάθετε περισσότερα για το επερχόμενο αφιέρωμα στην Καρσάνικη Βελονιά από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας και το Δήμο Αθηναίων κάνοντας κλικ εδώ.

name_transparent

 

Ένα κομμάτι ζωντανής ιστορίας…

Το *karsaniko kentima είναι ένα κατάστημα που πέραν από τα είδη σπιτιού και την εσωτερική διακόσμηση, ειδικεύεται στην δημιουργία και εμπορία κεντημάτων με την μοναδική τεχνική της Καρσάνικης Βελινιάς. Η Καρσάνικη Βελονιά είναι μια παγκοσμίως ξεχωριστή κεντητική τεχνική, η οποία διαμορφώθηκε από την Μαρία Κουτσοχέρω. Το πανί κεντιέται από την “ανάποδη” πλευρά και το σχέδιο εμφανίζεται αψεγάδιαστο από τελειώματα και ραφές στην “ορθή” πλευρά.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια πλούσια συλλογή κεντημάτων και να αποκτήσετε κάποιο από αυτά. Έχετε, φυσικά, τη δυνατότητα να διαμορφώσετε εσείς το δικό σας σχέδιο, το οποίο οι έμπειρες κεντήστρες μας θα κεντήσουν με λεπτότητα και καλλιτεχνική ευαισθησία.

gld_alm

Ντύστε όμορφα το σπίτι σας…

Εκτός των φημισμένων κεντημάτων στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε είδη σπιτιού από επώνυμους κατασκευαστές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διακοσμήστε το σπίτι σας με τα πιο όμορφα και ζεστά σχέδια και χρώματα σε κουβερλί, παπλώματα, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να προγραμματίσουμε μαζί μια επίδειξη στον χώρο σας.

bl_sield

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

*karsaniko kentima

Καρυά – Λευκάδος

Τ.Κ. 31080

www.karsanikokentima.gr

τηλέφωνα

0030 698 30 78 262 – 0030 6934 81 77 63