Εσωτερικό Παρδαλό

Αυθεντικές, παραδοσιακές Λευκαδίτικες συνταγές και ψητά της σούβλας,

υπό τον ίσκιο των πλάτανων.

 

Το Παρδαλό Κατσίκι

Το Παρδαλό Κατσίκι βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καρυάς, όπου τα υπεραιωνόβια πλατάνια προσφέρουν απλόχερα την ηρεμία και τον ίσκιο τους. Ένας ζεστος και φιλόξενος χώρος που προσφέρεται οχι μόνο για να απολαύσετε υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα αλλά και να βιώσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Το Φαγητό μας

Στο μπαλκόνι

Με πηγή έμπνευσης τη φύση και τα προϊόντα της, τα φρέσκα αρωματικά και τα μπαχαρικά, σας σερβίρουμε τοπικές λευκαδίτικες παραδοσιακες συνταγές. Συνταγές που άντεξαν στο χρόνο και ταυτίστηκαν με τον τόπο μας και τις συνήθειες μας.Το εστιατόριο μας φτιάχτηκε με μεράκι για ανθρώπους που αναζητούν αυθεντικές γεύσεις. Υπάρχουν δυό μυστικά στη κουζίνα μας, η απλότητα και η ποιότητα με βασικά υλικά, γνήσια προιόντα της Λευκαδίτης Γης.

Μπακαλιάρος με πατάτες στη κατσαρόλα, σοφιγάδο, κόκορα μακαρονάδα, γεμιστά, ριγανάδα είναι μερικά απο τα πιάτα μας που προτείνουμε να γευτείτε. Επίσης ψητά σούβλας, παιδάκια, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, φρυγαδέλι είναι στο μενού μας.

Το Εστιατόριο

Το Παρδαλό Κατσίκι βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καρυάς, όπου τα υπεραιωνόβια πλατάνια προσφέρουν απλόχερα την ηρεμία και τον ίσκιο τους.

Ένας ζεστος και φιλόξενος χώρος που προσφέρεται οχι μόνο για να απολαύσετε υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα αλλά και να βιώσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Το Χωριό

Στο κεντρο σχεδον του νησιου , ένας παραδοσιακός οικισμός περιμένει να σας εντυπωσιάσει με την ηρεμία και την απλότητά του. Το κεφαλοχώρι της Λευκάδας. Η Καρυά. Είναι χτισμένη σε υψόμετρο περίπου 480 μέτρων και απέχει από την πολη της Λευκαδας περίπου 13 χιλιόμετρα.

Όμορφες μυρωδιές, ζεστή ατμόσφαιρα, τρεχούμενα νερά, πεντανόστιμα φαγητά, κάτω απο την σκιερή δροσιά των πλατάνων, είναι μέρος όσων θα αντικρύσει, θα μυρίσει και θα γευτεί ο επισκέπτης κάνοντας μια βόλτα στις γειτονιές και τα σοκάκια της Καρυάς.

 

Επικοινωνία

Ήταν θεσμός για τους αρχαίους Έλληνες να υποδέχονται και να περιποιούνται τους ξένους. Για εμάς πάντοτε η αξία της φιλοξενίας ήταν και παραμένει σημαντική, γι αυτό και την συνεχίζουμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία ή την φόρμα επικοινωνίας!

 

Πλατεία Καρυάς

30 180  Καρυά Λευκάδας

Ελλάδα